English version

Оазис
в сърцето на All инклузива!

Начало
Ресторанта
Сертификат
Контакти

Ала Карт ресторант „Анверс”е разположен в сърцето на Вилно селище Елените, Свети Влас. Терасите му разкриват великолепието на целият курорт, с целият му лукс и блясък, спокойствие и комфорт.
Ресторантът се откроява със своята визия и елегантен интериор. Общият капацитет на заведенеието е 240 места, като 120 от тях са в залата, а останалите 120 са разположени на терасите. Капацитетът и кръглата му форма го правят предпочитано място за провеждане на сватбени тържества и коктейли.
Концепцията на заведението е висок клас кухня и отлично обслужване. Менюто на нашия шеф-готвач ще ви запознае с разнообразни и изискани блюда. Богатият асортимент от прясна риба, морски дарове, свежи меса и традиционни български ястия приготвени на най-добрата печка с жив огън в света, ще заситят вашият вкус. Храната е приготвена по правилата на висшето кулинарно изкуство с внимателно подбрани, качествени пресни продукти.
Селектираните български и вносни вина, коита са неизменна част от едно добро меню, са специално подбрани и с отлично качество.
За по-голямо забавление през летните дни, заведението организира за своите клиенти вечери с изпълнения на живо и вариететни шоу програми . Като допълнително улеснение за своите почитатели Анверс предлага рум-сервиз на територията на комплекса. За клиентите е осигурен транспорт от и до хотелите.
От 2013г. ресторант Анверс е редовен член в Българска хотелиерска и ресторантьорска асоциация (БХРА) и работи по системата "Анализ на опасностите и контрол на критичните точки на храните" (НАССР).
Екипът ни работи с ентусиазъм и отдаденост, обслужването е професионално, с уважение и усмивка и допълва високата класа на ресторанта. Тайната на всяко ястие е любовта, с която се приготвя. Ние от ресторант Анверс сме открили тази проста истина и я прилагаме ежедневно в работата си, за да създадем уникални блюда за всеки от Вас!

Посетете Facebook страница ни:

Ресторант Анверс Ви предлага:

прясна риба, морски дарове, свежи меса и традиционни български ястия изпълнения на живо и вариететни шоу програми безплатен паркинг високоскоростен безжичен интернет рум сервиз

Ресторант Анверс - Елените, Свети Влас е построен от строителна фирма

Анверс конструкт